laupäev, 10. detsember 2011

Igavus ajab härja kaevu! 4 peatükk



Nii. Käes on (vaatab kalendrist kuupäeva ja päeva) 10 detsember 2011 issanda aastal. Oleme iga päev öösel tööle läinud ja teinud mingi 10ni päeval ja siis pausi teinud tunnike ja siis uuesti tööle läinud, tundide arv vast tuleb napilt 8 kokku päevas. Olen olnud nii väsinud, et kaks päeva jäi päeval magama ja magasin 10 v rohkem tundi jutti kuni järgmise öösel tööle minemiseni. Kõik õhtusöögid maha magatud. Aga pole viga. Kõigil on juba kopp ees siin töllerdamisest. Mike ja osa kutte läksid eile Perthi ja meie jäime siia 5kesi ja boss. Tegime eilse jura ära ja tõttasime poodi, kõikidel oli kett nii maas ja kõrini seega võtsime õlut, kuna oli reede ka. 10 pudelit 0.355L maksis 21 dollarit. Istusime teise majja maha, tegime mõne õlle ja sõime pitsa. Peale esimest õlut oli pea viltu põlvede kohal ja silmad paistes - magada tahaks. Pidime kõik kõvasti kohalikku pubisse minema jne aga ma sättisin koju ära ja jäin bossiga juttu rääkima.
Täna siis Laupäev ja ärkasime kell 6hommikul ja läksime bossiga tööle. Kuna Mike on ikka veel Perthis siis me katteid peale ei tõmmanud enam vaid aitasime teist meeskonda kes kinnitab neid katteid ja värvisime mingi veetõkkeplögaga õmbluskohti 4 tundi. Siis sai kõik töö otsa ja tulime koju ära. Tegime grillil mõned peekonid ja munad ja läksime laiali. Passisin kodus suures igavuses kuni tekkis mõte minna ometigi sinna soolajärve äärde ära. Võtsin meie luksus-auto commodore ja panin vurama. Jõudsin üsnagi järve äärde, jätsin auto maha ja jalutasin edasi hoolikalt nina maas mitte madudele peale astudes järve äärde. Teepeal jäi mulle silma aastakümmend seal mädanenud mingi autoromu, mingi tõeliselt vana isend ja üks ära mädanenud jalgratas. Jõudsin siis järvepeal. Tiirutasin paar ringi ümber oma telje aga midagi ei juhtunud :D Rabasin mõned fotod ja tulin koju tagasi - oleks aeg endale vist mingi profikaamera osta mitte telefoni ega videokaamegaga plõksida....

Ahjaa, meenutusi eilsest: istusin 46 minutit telefoniotsas, et saada oma tax file nr kätte. 25 mintsa sellest oli ooteaaeg ja ülejäänud rääkisin siin konsultandiga. Sain kätte kah. Ja paar päeva tagasi oli 20 minutit kõne, 4 edasi suunamist, et saada oma pangakaart Perthi pangakontorist siia Carnamahi postkontorisse... selline tore vahepala siis.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar