kolmapäev, 14. detsember 2011

Igav on ja kõrini kaa. 5 peatükk


Plääd ma olen nüüd 2 nädalat siin istunud ja viljaga mässanud. Tänaseks on asi juba niikaugel, et paljalt vilja või selle kattematerjali haisu tundes läheb süda pahaks. Kõrini sellest igavast mittekusagile viivast tööst ja sellest seltskonnast.
Nüüd viimased kaks päeva oleme käinud kaugemal kohas, 40 km siit. Seal on 1 viljavakk ja seda poolenisti täidetakse ja teine ots on lahti ja seda me ehitame nüüd pikemaks. Eile panime tugitalad servadesse püsti, iga meetri taha üks ja täna hakkasime seda kõik plekiga katma. Eile tegime 14h järjest ja täna vist 10 või midagi sellist. Kõige põnevama oli eilse öö juures see, et kõik juba magasid ja siis tuli see tropp koristaja ja hakkas öösel põrandaid imema,, on ikka mõistus.
Päeval harrastasin bobcatiga sõites süüte välja keeramist,,,, oleks peaaegu edaspidi kukerpalli pannud koos bobikuga - niivõrd lõbus oli. Tükk aega kiikusin edasi tagasi ja oleks peaaegu esiklaasist välja mind visanud.

Tööle lähme päris öösel. ikka 3või 4 paiku ja tuleme niisugusel ajal, et kõik poed ja postkontorid on suletud ja midagi asju ajada ei saa. Täna jooksin lõunapaiku postist läbi, et uurida mis on saanud minu kauaoodatud pangakaardist.. ei sittagi pole saanud. Peale tööd sain veel jooksuga poest läbi ja ostsin 4L kokat endale 5$ eest. hea diil. Loodan ükskord selle aasta jooksul saada oma pangakaardi ja sellega minna kohalikku külavalitsusse omale Ausi ID-kaarti tegema, et ei peaks passi kaasas vedama koguaeg - ja no raha tahaks ka pangakontolt välja võtta juba.... Tõeline tase on see, et palgapäev on iga teine teisipäev aga raha tuleb kontole reedel... whaaaaat??!?!

A mis ma siin ikka kirjutan, midagi pole muutnud, kokk lasti lahti ja nüüd tuleb paar päeva niisama ise hakkama saada kuni uus tuleb - backpacker, meesterahvas... perse küll :S

Naabrid kaunistavad siin üksteisevõidu maju, jõulud on vist ukse ees. aru küll ei saa siin sellest.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar